Meer informatie op het wijnetiket

Informatie op wijnetiket

Na jaren van getouwtrek heeft de EU eindelijk overeenstemming welke aanvullende informatie op het wijnetiket voor de consument ter beschikking moet staan. Vanaf 8 december 2023 zijn drie extra verplichte aanduidingen noodzakelijk:

  • Voedingswaardevermelding
  • Lijst van ingrediënten
  • In het geval van gedealcoholiseerde wijn: de houdbaarheidsdatum

Deze informatie op het wijnetiket mag ook in een QR-code verwerkt zijn. Overigens gelden deze regels nog niet voor wijnen die voor genoemde datum zijn geproduceerd.


   Alcoholvrije wijnen VictorVinum

Wel zin in wijn, maar even geen alcohol?

VictorVinum heeft tientallen alcoholvrije wijnen geproefd en een selectie van de beste no and low alcohol wijnen gemaakt. Wit, mousserend en rood: verrassend fris. Probeer ze eens uit!

Jederzeit weiss Kolonne Null No 2 alcoholvrij rood Strauch Sektmanufaktur Blanc pur alcoholvrij


Kelderopruiming met 20% en 40% korting!

Om plaats te maken voor nieuwe wijnen gaat een paar prachtwijnen stevig in de aanbieding. Kijk naar je favorieten die je nu aantrekkelijk kunt krijgen. Bestel ze online of haal ze op in het wijndepot.

Pinotage sustainably farmed, 2018 Backsberg Zuid-Afrika Spätburgunder, Eussenheim 2021, Franken, Höfling, Duitsland Cabernet Sauvignon 2020, Gentleman Paysan, Château Boisset, Languedoc, Frankrijk

Sauvignon Blanc Black Label Range, 2019 Backsberg, Zuid-Afrika Pinot Noir, Klet Brda, Krasno 2018 Kelderrestanten informatie op het wijnetiket VictorVinum

Scroll naar boven

Schrijf je in voor de grote Najaarsproeverij!

Kom proeven en genieten van een unieke selectie van bijzondere wijnen. De Najaarsproeverij vindt plaats op donderdag 17 oktober in Cultureel Centrum Landvast in Alblasserdam.

Je bent van harte welkom vanaf 19.00 uur in de Royaalzaal. Hier staan de lekkerste wijnen, bubbles en port voor je klaar.