Santé rosé: nieuwe wijnen!

Rosé Côtes de Provence Baou, Les Vignerons de Baou, 2022, Frankrijk Santé Rosé VictorVinum

Met trots presenteren wij 2 uitmuntende rosé-wijnen uit de Provence. De één met een subtiel snoepje, de ander met veel fruit en een winegummetje. Dit is puur genieten, santé rosé! Nu maar hopen dat het zonnetje snel de overhand krijgt.

Santé Rosé Côtes de Provence Baou, Les Vignerons de Baou, 2022, Frankrijk VictorVinum Rosé Sainte Victoire Côtes de Provence, Les Vignerons de Baou, 2022, Frankrijk Santé Rosé


Wat kiest Gordon Ramsay?

In zijn brasserie Le Bordeaux kiest Gordon Ramsey al sinds 2016 voor de fines bulles van Château Bonhoste. Deze Crémant kenmerkt zich door biskwie en toast, limoen en gele appel. Maar vooral door zijn fijne, bijna romige mousse. Wow!

Bestel Crémant de Bordeaux, Château de Bonhoste >


Voorjaarsproeverij santé rosé

Veel nieuwe wijnen op de Voorjaarsproeverij

De Voorjaarsproeverij op 25 april zal in het teken staan van vele nieuwe wijnen. Heb jij je al opgegeven?

Dit kun je verwachten op de Voorjaarsproeverij:

  • Keuze uit meer dan 50 wijnen;
  • Je kunt gezellig rondlopen langs de proeftafels. Hier staat een aantal enthousiaste wijnkenners voor je klaar om je te adviseren en om je mee op wijnreis te nemen;
  • Informatie uit de eerste hand: maar liefst 4 wijnhuizen zijn zelf aanwezig;
  • En last but not least: de inwendige mens wordt niet vergeten!

Verzeker je plaats en meld je hier aan >

Scroll naar boven

Schrijf je in voor de grote Najaarsproeverij!

Kom proeven en genieten van een unieke selectie van bijzondere wijnen. De Najaarsproeverij vindt plaats op donderdag 17 oktober in Cultureel Centrum Landvast in Alblasserdam.

Je bent van harte welkom vanaf 19.00 uur in de Royaalzaal. Hier staan de lekkerste wijnen, bubbles en port voor je klaar.