Voorjaarswijnproeverij Alblasserdam

Het leukste van een wijnproeverij van VictorVinum is de brede kennismaking met verschillende wijnen. Ontdek de smaak die bij je past. Wijnen moet je proeven, ruiken en beleven. En de bijbehorende wijnverhalen versterken die zintuigen alleen maar.

Wijnproeverij in Landvast

VictorVinum organiseert regelmatig wijnproeverijen met bijzondere wijnen. We verenigen het nuttige met het aangename: kom meer te weten over verschillende wijnstijlen en het waarom van goed proeven, en geniet ondertussen van een selectie wijnen. De volgende Voorjaarsproeverij vindt plaats op woensdag 12 april 2023 in Cultureel Centrum Landvast in Alblasserdam. Je bent van harte welkom vanaf 19.00 uur in de Salonzaal. Hier staan de lekkerste wijnen, bubbles en port voor je klaar. 

Dit kun je verwachten op de Voorjaarsproeverij van VictorVinum:

  • Keuze uit meer dan 50 wijnen;
  • Je kunt gezellig rondlopen langs de proeftafels. Hier staat een aantal enthousiaste wijnkenners voor je klaar om je te adviseren en om je mee op wijnreis te nemen;
  • En last but not least: de inwendige mens wordt niet vergeten!

Aanmelden voor de wijnproeverij

Kom je ook? Alleen, met je partner of met een groep vrienden en collega’s? Neem gezellig iemand mee! De deelnamekosten aan de Voorjaarsproeverij zijn €12,00 euro per persoon.

Download hier de proeflijst van de Voorjaarsproeverij

Scroll naar boven