Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Voorjaarswijnproeverij Alblasserdam

Op donderdagavond 25 april 2024 wordt Landvast in Alblasserdam omgedoopt tot het tweejaarlijkse wijntheater van VictorVinum. Je bent van harte welkom vanaf 19.00 uur in de Royalzaal. 

Na een drukbezochte Najaarsproeverij die in het teken stond van vintage portwijnen en volle rode smaken, blikken we tijdens de Voorjaarproeverij vooruit op de lente in een fles: lichte, frisse en levendige wijnen die perfect passen bij het aankomende seizoen. 

Wijnproeverij in Landvast

Het leukste van een wijnproeverij van VictorVinum is de brede kennismaking met verschillende wijnen. Ontdek de smaak die bij je past. Wijnen moet je proeven, ruiken en beleven. En de bijbehorende wijnverhalen versterken die zintuigen alleen maar. We verenigen het nuttige met het aangename: kom meer te weten over verschillende wijnstijlen en het waarom van goed proeven, en geniet ondertussen van een selectie wijnen.

Dit kun je verwachten:

  • Keuze uit meer dan 50 wijnen;
  • Je kunt gezellig rondlopen langs de proeftafels. Hier staat een aantal enthousiaste wijnkenners voor je klaar om je te adviseren en om je mee op wijnreis te nemen;
  • En last but not least: de inwendige mens wordt niet vergeten!

Aanmelden Voorjaarsproeverij

Kom je ook? Alleen, met je partner of met een groep vrienden en collega’s? Neem gezellig iemand mee! De deelnamekosten aan de Voorjaarsproeverij zijn €12,00 euro per persoon

Scroll naar boven