Wat is classic vintage port?

Wat is Classic Vintage Port VictorVinum

Een paar keer in een decennium roept de Port autoriteit IVDP uit Portugal een vintage uit. Vintage port is het duurste en meest prestigieuze lid van de portfamilie. Alleen het allerbeste fruit uit één oogstjaar wordt gebruikt. Aan de top van de vintage-piramide staat de classic vintage port. Zo één is Vasques de Carvalho vintage port 2016. Ongeopend wordt deze portwijn alleen maar beter. En meer waard. Bekijk hier het assortiment portwijnen van VictorVinum >

Vintage Port Wine General Chronology Chart:

Vintage Port Wine General Chronology Chart

Bekijk de Vintage Port Chart in groter formaat >


Voorjaarsproeverij: inschrijving geopend!

Op donderdagavond 25 april 2024 wordt Landvast in Alblasserdam omgedoopt tot het tweejaarlijkse wijntheater van VictorVinum. Na een drukbezochte Najaarsproeverij die in het teken stond van vintage portwijnen en volle rode smaken, blikken we tijdens de Voorjaarproeverij vooruit op de lente in een fles: lichte, frisse en levendige wijnen die perfect passen bij het aankomende seizoen. Mis deze avond vol bijzondere aroma’s, smaken en verrassingen niet, en meld je nu aan via onderstaande button.

Dit kun je verwachten op de Voorjaarsproeverij:

  • Keuze uit meer dan 50 wijnen;
  • Je kunt gezellig rondlopen langs de proeftafels. Hier staat een aantal enthousiaste wijnkenners voor je klaar om je te adviseren en om je mee op wijnreis te nemen;
  • Informatie uit de eerste hand: maar liefst 4 wijnhuizen zijn zelf aanwezig;
  • En last but not least: de inwendige mens wordt niet vergeten!

Meld je hier aan voor de Voorjaarsproeverij >


Wijndepot wegens vakantie gesloten

Het Wijndepot is vrijdag 1 en zaterdag 2 maart gesloten. Je kunt bestellingen wel via de online wijnshop doen. Afhalen op afspraak in het Wijndepot kan op maandag 4 maart vanaf 14.00 uur.

Wijndepot VictorVinum
Westeinde 18B, Oud-Alblas
www.victorvinum.nl/wijndepot

Scroll naar boven

Schrijf je in voor de grote Najaarsproeverij!

Kom proeven en genieten van een unieke selectie van bijzondere wijnen. De Najaarsproeverij vindt plaats op donderdag 17 oktober in Cultureel Centrum Landvast in Alblasserdam.

Je bent van harte welkom vanaf 19.00 uur in de Royaalzaal. Hier staan de lekkerste wijnen, bubbles en port voor je klaar.