Dit was Prowein 2024!

Prowein 2024 Düsseldorf VictorVinum

De hoogmis van de wijnwereld speelt zich af op de Prowein in Düsseldorf. VictorVinum was aanwezig en proefde o.a. veel Spaans (Rioja), Portugees, Croatisch en Australisch (MacLaren Vale). Prowein vormt het ideale platform om nieuwe wijnen te ontdekken. In de volgende nieuwsbrief hierover meer.


Saint-Emilion Grand Cru, Virginie de Valandraud 2016

Eén van de topwijnen in het assortiment van VictorVinum is de Virginie de Valandraud van Château Valandraud. Deze druiven van 80% Merlot en 20% Cabernet Sauvignon worden met de hand geplukt, zorgvuldig gesorteerd naar kwaliteit en gefermenteerd in temperatuur gestuurde RVS vaten. Daarna volgt een rijping van 20 maanden op nieuw Frans eiken. Wij proefden 2016, 2019 en 2020. Hoewel alle 3 uitstekend was de 2016 toch onze favoriet. En gelukkig was deze nog beschikbaar. Binnenkort weer ruim voorradig!

Voeg toe aan je winkelmand >


Voorjaarsproeverij VictorVinum Alblasserdam Wijnproeverij Landvast

Veel nieuwe wijnen op de Voorjaarsproeverij

Na een drukbezochte Najaarsproeverij die in het teken stond van vintage portwijnen en volle rode smaken, blikken we tijdens de Voorjaarproeverij op donderdag 25 april vooruit op de lente in een fles: lichte, frisse en levendige wijnen die perfect passen bij het aankomende seizoen.

Nog niet aangemeld? Klik dan hier >

Scroll naar boven

Schrijf je in voor de grote Najaarsproeverij!

Kom proeven en genieten van een unieke selectie van bijzondere wijnen. De Najaarsproeverij vindt plaats op donderdag 17 oktober in Cultureel Centrum Landvast in Alblasserdam.

Je bent van harte welkom vanaf 19.00 uur in de Royaalzaal. Hier staan de lekkerste wijnen, bubbles en port voor je klaar.