Wie zijn de favorieten van de wijnproeverij?

Het wijn-event van 12 april jl. werd door de wijnproevers zeer gewaardeerd. De aanwezige wijnhuizen waren verrast door de grote opkomst en de deskundigheid van het publiek. Hoe is er besteld? In tegenstelling tot de Najaarsproeverij liepen de wijnvoorkeuren zeer uiteen. Het leek wel of iedereen zijn eigen wijnreis heeft gemaakt.

Wijnfavorieten: The Whites

De Voorjaarsproeverij was een bruisend evenement voor liefhebbers die op zoek waren naar de perfecte witte wijnen om het nieuwe seizoen te verwelkomen. Dit waren de publieksfavorieten:

Riesling Stetten 2020, Franken, Höfling, Duitsland Chardonnay, Ried Haid 2021, Cool Climat, Jordan, Oostenrijk Smorfiosa, IGT, 2021, Cantine Ravazzi, Toscane, Italië Wijnpakket Voorjaarsproeveri

Wijnfavorieten: The Reds

Een aantal rode wijnen behoorden tot de sterren van de show. De proevers werden verwend met een scala aan heerlijke rode wijnen die indruk maakten met hun complexe smaken, rijke aroma’s en verfijnde karakter:

Accanto Susumaniello IGP, 2020, D’Addario, Puglia, Italië Rosso Veneto, Venetica IGT, Bonfanti, Italië AOC Bordeaux, Cuvée Prestige 2019, Château de Bonhoste, Frankrijk Wijnpakket Voorjaarsproeverij

Welkom in het Wijndepot (Oud-Alblas)

Het wijndepot is elke week op vrijdag en zaterdag van 13.00 – 17.00 uur geopend. Als wijnproever ben je van harte welkom. Er staan altijd wel wat wijnen op de proeftafel. Probeer ook onze wijnaanbiedingen. Proost!

Wijndepot VictorVinum
Westeinde 18B
2969 BL Oud-Alblas

Wijndepot VictorVinum Oud-Alblas

Scroll naar boven

Schrijf je in voor de grote Najaarsproeverij!

Kom proeven en genieten van een unieke selectie van bijzondere wijnen. De Najaarsproeverij vindt plaats op donderdag 17 oktober in Cultureel Centrum Landvast in Alblasserdam.

Je bent van harte welkom vanaf 19.00 uur in de Royaalzaal. Hier staan de lekkerste wijnen, bubbles en port voor je klaar.