Wijnfavorieten op je verlanglijstje

VictorVinum Wijnfavorieten Zoekfunctie Wijn bestellen Oud-Alblas Alblasserdam Papendrecht

Laatst vroeg een wijnproever ons: ‘Waarom heb je op je site geen favorietenlijstje? Als je een mooie wijn introduceert, wil ik hem makkelijk onthouden om hem te bestellen. En als je toch bezig bent, een zoekfunctie zou ook makkelijk zijn!’ Prima ideeën, die we maar gelijk omgezet hebben. Kijk zelf maar eens hoe het uitpakt!

Wijnfavorieten, asperges, wijn VictorVinum

Welke 3 wijnfavorieten passen bij asperges?

Stuivende aroma’s, ingetogen zuren of een klein zoetje dat het zoetige in asperges onderlijnt. Welke drie topwijnen passen bij asperges? Bekijk hieronder de wijnsuggesties:

Spumante Colli Euganei Fior d’Arancio, Bonfanti Silvaner trocken, Gössenheim 2020, Höfling, Franken, Duitsland Sauvignon Blanc, 2021, AOP Touraine, Domaine de la Renne, Frankrijk Food For Wine, Wijn-Spijs combinaties eten bij wijn VictorVinum

Voorjaarsproeverij in Landvast groot succes

Meer dan 120 wijnproevers waren op de Voorjaarsproeverij afgelopen woensdag afgekomen. Naast 60 wijnen die geproefd konden worden, waren er 4 wijnhuizen uit Italië, Frankrijk en Duitsland. De aanwezigen konden rekenen op een deskundige uitleg van de wijnmakers. En hun stem uitbrengen op wijnen die nog niet in het assortiment van VictorVinum staan. In de volgende nieuwsbrief de uitslagen!

Wijnproeverij VictorVinum voorjaarsproeverij Landvast Wijnproeven Alblasserdam

 

Scroll naar boven

Schrijf je in voor de grote Najaarsproeverij!

Kom proeven en genieten van een unieke selectie van bijzondere wijnen. De Najaarsproeverij vindt plaats op donderdag 17 oktober in Cultureel Centrum Landvast in Alblasserdam.

Je bent van harte welkom vanaf 19.00 uur in de Royaalzaal. Hier staan de lekkerste wijnen, bubbles en port voor je klaar.