De lekkerste nazomerwijnen met korting!

De lekkerste nazomerwijnen met korting! VictorVinum

De lekkerste nazomerwijnen met korting! Nu de zomer nog aanblijft en we nog even van de buitenlucht mogen genieten is een goede nazomerwijn op zijn plaats. Hou het echte vuurwerk nog even vast voor een druilerige herfstdag en kies voor fruitige en delicate wijnen. VictorVinum heeft er 6 uitgezocht en natuurlijk tegen een aantrekkelijke prijs. Nu toeslaan! Bekijk de aanbieding hier.

Aanbieding Nazomerwijnen VictorVinum:

Rosé Pinotage 2021, Premium Range, Backsberg, Zuid-Afrika VictorVinum Verdejo 100%, Monasterio de Palazuelos, 2021, Rueda DO, de Alberto, Spanje VictorVinum Grüner Veltliner, Weinviertel DAC, 2020, Jordan, Oostenrijk VictorVinum

Dornfelder 2019, Mattias Gaul, Pfalz, Duitsland VictorVinum Poggetto, Toscana Rosso, 2016, Cantine Ravazzi, Italië VictorVinum Merlot, Deyo, Crianza 2016, Castillo Monjardin, Spanje VictorVinum

2022: Smokey Bordeaux?

De wijnwereld was er al bang voor, maar Bordeauxwijnen uit 2022 kunnen een rookgeur bevatten. Door de vele bosbranden dit jaar op met name de linker oever van de Garonne, hebben diverse wijngaarden te maken gehad met dagenlang overtrekkende rooklucht. Niet goed voor de wijndruif die als lakmoes alles opneemt wat over hem heen komt. Vooralsnog gaat het om enkele specifieke wijngaarden, de Bordeaux autoriteiten zijn nog bezig met een inventarisatie van de schade. Niettemin blijft het opletten en goed op het etiket kijken als je de komende jaren een Bordeauxwijn koopt.

Wijnproeverij Najaarsproeverij VictorVinum Landvast Alblasserdam

Nu inschrijven voor de grote Najaarsproeverij!

Woensdag 12 oktober is het zover: de grote najaarsproeverij van VictorVinum in De Landvast in Alblasserdam. Het tasting panel heeft deze week meer dan 40 wijnen uitgezocht die fantastisch passen bij een regenachtige herfstnamiddag of een knisperende winterochtend. Inschrijven gaat heel gemakkelijk. Klik hier om je aan te melden.

Scroll naar boven