Rebula Bagueri goud bij Decanter 2022!

Rebula Bagueri goud bij Decanter 2022 VictorVinum Vinum Victor

De prestigieuze Decanter Wine Awards 2022 zijn weer uitgedeeld. Hoe fantastisch is het dat de Rebula Bagueri 2018 beoordeeld is met GOUD. De jury schrijft: a slightly restrained nose opens gradually into ripe stone fruits, yellow fruits, Meyer lemon and deliciously creamy vanilla over ripe pear notes. It’s ripe and textural, with a powerful buttery-yeasty savoury finish. Vergelijk ook eens de proefnotitie van VictorVinum! Nu deze week extra voordelig van € 16,95 voor € 13,95.

Nieuwe blog: Wat maakt bijzondere Port bijzonder?

Lees de nieuwe blog en laat je inspireren door de bijzondere Portwijnen van VictorVinum. Nu extra aantrekkelijk geprijsd met 12,5% korting. Lees hier de nieuwe blog.

De grote najaarsproeverij van 12 oktober: nu inschrijven!

Kom op woensdag 12 oktober de smaken ontdekken die bij jou passen. Op de Najaarsproeverij van VictorVinum kun je meer dan vijftig verschillende wijnen proeven, ruiken en beleven. Kom meer te weten over verschillende wijnstijlen en het waarom van goed proeven. De deelnamekosten aan de Najaarsproeverij zijn €10,00 euro per persoon. Na aanmelding ontvang je een iDEAL-link waarmee je het deelnamebedrag kunt voldoen.

Scroll naar boven

Schrijf je in voor de grote Najaarsproeverij!

Kom proeven en genieten van een unieke selectie van bijzondere wijnen. De Najaarsproeverij vindt plaats op donderdag 17 oktober in Cultureel Centrum Landvast in Alblasserdam.

Je bent van harte welkom vanaf 19.00 uur in de Royaalzaal. Hier staan de lekkerste wijnen, bubbles en port voor je klaar.