Uitnodiging Najaarsproeverij VictorVinum Alblasserdam

Wijnproeverij Landvast alblasserdam Najaarsproeverij VictorVinum 1

Let op: dit betreft de Najaarsproeverij van oktober 2022. Wil je deelnemen aan de nieuwe Najaarsproeverij op 25 oktober 2023? Klik dan hier voor meer informatie.

Ik wil je graag uitnodigen voor de Najaarsproeverij van VictorVinum op woensdagavond 12 oktober. Je bent van harte welkom vanaf 19.00 uur in de Salonzaal van Cultureel Centrum Landvast in Alblasserdam. Hier staan de lekkerste wijnen, bubbles en port voor je klaar. Lees hieronder verder wat je kunt verwachten. Meld je hier aan

Chateau de bonhoste Bordeaux wijn Bonfanti Vini Verona Wijnproeverij

Château de Bonhoste en Bonfanti Vini aanwezig

Alle informatie over de wijnen van Château de Bonhoste en Bonfanti Vini uit de eerste hand! De twee wijnhuizen zullen namelijk zelf aanwezig zijn op de Najaarsproeverij.

Château de Bonhoste

Eigenaresse Sylvaine Fournier van de Château de Bonhoste vertelt waarom hun Crémant bovenaan de wijnkaart van Bistro Le Bordeaux staat, op aanraden van Masterchef Gordon Ramsay. En hoe geliefde Bordeaux afkomstig van de rechteroever van de Sainte Émilion meerdere keren in de prijzen viel.

Bonfanti Vini

Oenoloog Francesco Armani van Bonfanti Vini neemt je mee in de wereld van organich wijnmaken, en laat je op de Najaarsproeverij kennismaken met de lekkerste Amarones.

Wijnen proeven VictorVinum proeverij wijnproeverij Landvast alblasserdam

Dit kun je verwachten op de Najaarsproeverij:

De Najaarsproeverij staat in het teken van nieuwe en bijzondere wijnen proeven. Dit kun je verwachten:

  • Keuze uit meer dan 50 wijnen;
  • Je kunt gezellig rondlopen langs de proeftafels. Hier staat een aantal enthousiaste wijnkenners voor je klaar om je te adviseren en om je mee op wijnreis te nemen;
  • En last but not least: de inwendige mens wordt niet vergeten!

Wijnproeverij Landvast alblasserdam Najaarsproeverij wijn proeven Victorvinum

Deelnamekosten Najaarsproeverij

Kom je ook? Alleen, met je partner of met een groep vrienden en collega’s? Neem gezellig iemand mee! De deelnamekosten aan de Najaarsproeverij zijn €10,00 euro per persoon. Ik zie je inschrijving graag tegemoet! Meld je hier aan.

Locatie en datum Najaarsproeverij

Cultureel Centrum Landvast
Haven 4, 2951 GC Alblasserdam
Datum: woensdag 12 oktober 2022
Tijd: 19.00 – 22.00 uur

Scroll naar boven