Jouw keuze van de najaars-wijnproeverij

Jouw keuze van de najaars-wijnproeverij

Op de Najaars-wijnproeverij in Landvast kwamen enkele wijnen op de tafel die VictorVinum nog niet in het assortiment had. Daarvan werden er 2 uitgekozen, namelijk: de AOC Bergerac Cuvée Prestige en de Valpolicella Ripasso. Twee mooie rode wijnen die zich met vele gerechten goed laten combineren.

De keuze van de Najaars-wijnproeverij:

AOC Bergerac, Cuvée Prestige, Château La Moulière, Frankrijk Valpolicella Ripasso, ligne Gran Lombardo DOC, 2019, Bonfanti

Eindejaarsrally ingezet

Wat is er leuker om een wijnkistje cadeau te krijgen. Of er een te geven? VictorVinum heeft verrassende wijngeschenken. Kom gerust langs in het wijndepot. Ondertussen vullen wij door. Inspiratie nodig voor leuke wijngeschenken? Klik hier. 

Al langsgeweest in het Wijndepot in Oud-Alblas?

Zomaar een flesje wijn nodig? Of een wjinadvies bij het gerecht dat je gaat maken? In het Wijndepot van VictorVinum ben je aan het juiste adres. Alle wijnen zijn op voorraad, op de proeftafel staan altijd wel wat wijnen open. Wij zijn elke vrijdag en zaterdag van 13.00 – 17.00 uur geopend. Het Wijndepot is daarnaast ook op afspraak geopend, overdag en ‘s avonds. Welkom!

Scroll naar boven

Schrijf je in voor de grote Najaarsproeverij!

Kom proeven en genieten van een unieke selectie van bijzondere wijnen. De Najaarsproeverij vindt plaats op donderdag 17 oktober in Cultureel Centrum Landvast in Alblasserdam.

Je bent van harte welkom vanaf 19.00 uur in de Royaalzaal. Hier staan de lekkerste wijnen, bubbles en port voor je klaar.