Uitslag van de raadselachtige proefnotitie

Chardonnay, Ried Haid 2020, Cool Climat, Jordan, Oostenrijk

Afgelopen week ontvingen wij veel reacties over de proefnotitie van een van onze klanten. Woest-stuivend en kruisbessen leidden velen naar de Sauvignon Blanc. Toch kan een knap gemaakte Chardonnay met geen hout en geen boter ook een dergelijke sensatie oproepen. En dit was het goede antwoord!

Bekijk Chardonnay, Ried Haid 2020, Cool Climat, Jordan, Oostenrijk.

Nieuw Bruis Bubbles Prosecco Bonfanti VictorVinum

Nieuw bruis!

Het wijnhuis Bonfanti blijft ons verrassen. De geliefde Prosecco Millesimato is in een nieuw jasje gedaan en heet nu – hoe kan het ook anders – Prosecco Extra Brut. Gelukkig is de knisperende frisheid gebleven, evenals de attractieve prijs. Nieuw en verrassend is de Spumante Fior d’Arancio, een ultra-lichte bubbel van 6% alcohol en een klein restzoetje. Kenmerkend zijn ook de zachte zuren. Wat een heerlijk glas.

Prosecco DOC, extra dry, Bonfanti, Italië Spumante Colli Euganei Fior d'Arancio, Bonfanti

Kelderrestanten Wijn Aanbieding Victor Vinum

Kelderrestanten: nu extra voordelig

Het assortiment van VictorVinum breidt uit en in de wijnloods is het woekeren met de ruimte. Om plaats te maken voor nieuwe wijnen maken we een aantal wijnen in prijs extra aantrekkelijk. Kijk eens bij kelderrestanten of er één bijzit die je past. Je weet het maar nooit. Bekijk hier de kelderrestanten.

Scroll naar boven

Schrijf je in voor de grote Najaarsproeverij!

Kom proeven en genieten van een unieke selectie van bijzondere wijnen. De Najaarsproeverij vindt plaats op donderdag 17 oktober in Cultureel Centrum Landvast in Alblasserdam.

Je bent van harte welkom vanaf 19.00 uur in de Royaalzaal. Hier staan de lekkerste wijnen, bubbles en port voor je klaar.