Hoe excellent is het Port-jaar 2016?

Port 2016 Vasquez de Carvalho VictorVinum Bijzondere Port

2016 was een uitstekend jaar in de Douro-vallei (Portugal) met voldoende zon en voldoende water om perfect rijpe druiven te doen groeien. De regen in het voorjaar was meer dan welkom. Daarna werd het weer in juli en augustus droog en heet en na een verfrissende regenval half september kon de oogst in perfecte omstandigheden plaatsvinden.

Port-jaar 2016?

De professionele wijnwereld beschouwt 2016 als het beste jaar van het decennium. Vanzelfsprekend riep boutique port-huis Vasques de Carvalho 2016 uit tot Vintage-jaar. Hun Vintage 2016 is van onberispelijke kwaliteit. Genieten!

Bubbles Any place Anywhere Anytime Champagne bijzondere prosecco VictorVinum

Bubbles, any place, anywhere, anytime!

Het assortiment bubbles heeft VictorVinum sterk uitgebreid. Probeer bijvoorbeeld de nieuwe Prosecco Extra Dry met knisperende appelfrisheid of de Crémant de Loire Rosé van Domaine de la Renne met een mini-zoetje, wow! En wat te denken van de unieke Crémant de Bordeaux die niemand minder dan Gordon Ramsay op zijn menukaart heeft staan.

Prosecco DOC, extra dry, Bonfanti, Italië Crémant de Loire Rosé, demi-sec, AOP Touraine, Domaine de la Renne, Frankrijk  Crémant de Bordeaux, Château de Bonhoste, Frankrijk Gordon Ramsay Crémant

Meer bijzondere champagne en prosecco zien? Klik hier!

Scroll naar boven