Goriška Brda: het Piemonte van Slovenië

Goriška Brda: het Piemonte van Slovenië Victor Vinum Wijn

In Perswijn – het toonaangevende magazine voor wijnliefhebbers en wijnprofessionals – veel aandacht voor Goriška Brda: het prachtige wijngebied in Slovenië, dichtbij de grens van Italië. En voor de unieke wijncoöperatie Klet, die ons inmiddels verwent met een aantal bijzondere wijnen.

Klet Brda

Perswijn is bijzonder lovend over de Pinot Gris en natuurlijk het vlaggenschip de A-Plus van Chardonnay, Rebula en Picolit. VictorVinum is er trots op deze wijnen in haar assortiment te hebben. Lees hier het Perswijn-artikel: Perswijn 03-2022, Samen Succesvol Klet Brda.

Rebula Gialla, Klet Brda, Krasno, 2019 Pinot Noir, Klet Brda, Krasno 2018 Orange wine, Rebula, Malvasia, Sauvigonasse, Klet Brda, Krasno, 2019

Rebula, Klet Brda, Bagueri, 2018 Pinot Grigio, Klet Brda, Bagueri, 2017 Rebula, Pikolit, Chardonnay, Klet Brda, A+PLUS, 2013

Victor Vinum Rosé aanbieding bestellen

It’s Rosé-time!

Het hogedrukgebied houdt nog even aan, de temperaturen zijn aangenaam genoeg om de lentezon tot je te nemen. En wat past daar beter bij dan een heerlijk glas rosé? Nu bij VictorVinum in de aanbieding bij bestelling van één proefdoos van 6 flessen rosé wijnen. Profiteer hier van 10% korting op alle rosé-wijnen.

Scroll naar boven

Schrijf je in voor de grote Najaarsproeverij!

Kom proeven en genieten van een unieke selectie van bijzondere wijnen. De Najaarsproeverij vindt plaats op donderdag 17 oktober in Cultureel Centrum Landvast in Alblasserdam.

Je bent van harte welkom vanaf 19.00 uur in de Royaalzaal. Hier staan de lekkerste wijnen, bubbles en port voor je klaar.