Alle Primitivo’s nu extra voordelig

Primitivo korting Victor Vinum Oud-Alblas wijn

Alle Primitivo’s nu extra voordelig! Primitivo (of Zinfandel in de VS) is helemaal terug. De bakermat van de Primitivo-wijnen vind je in Puglia, in de hak van Zuid-Italië. Dankzij nieuwe aanplant in de wijngaarden (vooral in de IGT Salento) en de intrede van moderne vinificatie-technieken aan het einde van de vorige eeuw heeft deze wijn een ongekende kwaliteitssprong gemaakt. Vol van zeer rijp donker fruit met ragfijne tannines en gematigde alcohol. Om van de topwijnen te genieten zijn ze deze week extra voordelig: 6 voor de prijs van 5 met de kortingscode: Primitivo! Deze kortingscode is geldig tot 23 januari 2022. 

Primitivo Malvasia Casale Ciliani IGT Salento 2019, D'Addario, Puglia, Italië Primitivo Casale Ciliani IGT Salento 2019, D'Addario, Puglia, Italië Primitivo di Manduria Giaramano DOC reserva 2011, D'Addario, Puglia, Italië

Moet Chandon Guinness World Record Champagne Tower Victor Vinum

8 meter hoge Champagne-Pyramide breekt record in Dubai

Een nieuw bouwwerk van 54.740 Champagne-glazen in Hotel Atlantis The Palm, Dubai brak bij de jaarwisseling het Guinness World Record. De piramide had een Nederlands tintje want Luuc Broos Events tekende voor de realisatie. Op 31 december werd het laatste glas geplaatst, waarna de Champagne kon worden ingeschonken. ‘Let me entertain you’, zong Robbie Williams op het daaropvolgende gala. Klik op de afbeelding om de video te bekijken. Proost!

Foto: Moët & Chandon

Wijndepot Victor Vinum Oud-Alblas

Bezoek het Wijndepot van VictorVinum

Locatie:
Wijndepot VictorVinum
Westeinde 18B, Oud-Alblas
(Bekijk op Google)

Openingstijden:
Vrijdag 13.00 – 17.00 uur
Zaterdag 10.00 – 16.00 uur
Scroll naar boven