Nieuwe wijnen: vol en aromatisch Châteauneuf du Pape

Nieuwe wijnen vol en aromatisch Chateauneuf du Pape

Nieuwe wijnen gearriveerd: vol en aromatisch, Chateauneuf du Pape. De Vaucluse is één van de mooiste streken van Frankrijk. Het landschap is glooiend met prachtige plaatsjes als Orange, Vaison-la-Romaine en Gordes En altijd schijnt de Provençaalse zon. Hier zijn Syrah, Grenache en Mouvèdre king. De wijnen zijn vol en aromatisch, waarbij veel rijp rood fruit de boventoon voert. Dat geldt zeker voor de drie wijnen van Domaine Giraud. Maak kennis met deze drie fantastische blends:

Syrah en Cinsault, Cuvée M&F 2020, Domaine Giraud, Frankrijk AOP Lirac les Sables d'Arène, Domaine Giraud 2019, Frankrijk Chateauneuf du Pape 2019, 'Tradition', Domaine Giraud, Frankrijk Wijndepot Victor Vinum Oud-Alblas

Winetasting Wine Tasting Wijnproeverij Victor Vinum Wijndepot

Meer dan wijnproeven

Met de wine tastings van VictorVinum ga je op wijnreis. Je leert bijzondere aroma’s ontdekken en komt wijnstijlen tegen die je niet eerder kende. De masterclasses zitten propvol mooie anekdotes en verrassende plots. En elke deelnemer wil daarna op wijncursus. Mooier kan toch niet? Op de foto’s: voorbereidingen op een digitale wine tasting voor de gemeente Rotterdam. Klik hier voor meer informatie over (digitale) wine tasting.

Scroll naar boven