Rocking Rioja: bijzondere Spaanse wijnen!

Rocking Rioja: bijzondere Spaanse wijnen!

Rocking Rioja: bijzondere Spaanse wijnen! Op onze zoektocht naar fantastische Rioja kwamen we het juweel Puente del Ea tegen. Een winery in de Rioja Alta, de kwaliteitsregio van de Rioja-wijnen. Twee prachtige volle rode wijnen en een verrassende witte Rioja die gelijk 91 punten van James Suckling ontving. De wijnmaker, Julien Viaud, is een leerling van Michel Rolland en dat merk je. Nu proberen!

Rocking Rioja: nieuwe bijzondere Spaanse wijnen:

Coraz, Rioja, 2019, Puente del Ea, Spanje VictorVinum Rocking Rioja Saiaz, Rioja, 2019, Puente del Ea, Spanje VictorVinum Rocking Rioja Obar, witte Rioja, 2023, Puente del Ea, Spanje


De wijnfontein

In de Abruzzen, Italië kan je zomaar een  wijnfontein tegenkomen. De fontein is een project van de Dora Sarchese wijngaard. Het plaatsje Caldari di Ortona, waar je de fontein tegenkomt, ligt op de Cammino di San Tomasso en is bedoeld om pelgrimwandelaars van hun ergste dorst te verlossen. En nu maar hopen dat ze het bij één glaasje laten.
Bekijk hier het assortiment bijzondere Italiaanse wijnen >


It's Rosé Time: superdeal 6 = 5! Rosé Superdeal

It’s Rosé Time: superdeal 6 = 5!

Cheers to Rosé: wegens succes verlengd. Ook deze week gaan alle roséwijnen met een superdeal de deur uit. Koop er 6, betaal er 5. Geldig op alle rosés zolang de voorraad strekt. Bestel online, of kom op vrijdag en zaterdag langs in het Wijndepot in Oud-Alblas. Roséwijnen met korting: stel hier jouw winkelmand samen >


Bekijk het assortiment bijzondere wijnen:

Scroll naar boven

Schrijf je in voor de grote Najaarsproeverij!

Kom proeven en genieten van een unieke selectie van bijzondere wijnen. De Najaarsproeverij vindt plaats op donderdag 17 oktober in Cultureel Centrum Landvast in Alblasserdam.

Je bent van harte welkom vanaf 19.00 uur in de Royaalzaal. Hier staan de lekkerste wijnen, bubbles en port voor je klaar.