Premium Albariño met gratis shirt of schort!

Terras de Compostela, Albariño, 2021, DO Rias Baixas, Spanje Premium

Nieuw in het assortiment van VictorVinum: onweerstaanbare premium Albariño. Van het wijnhuis Terras de Compostela uit de top-regio Val do Salnés, Spanje. Met grapefruit, kamille, meidoorn en een heerlijke ziltigheid. Dat is genieten. Nu helemaal aantrekkelijk: de eerste 10 bestellers krijgen een t-shirt (maat L of XL) of schort gratis bij de bestelling!

Terras de Compostela, Premium Albariño, 2021, DO Rias Baixas, Spanje

Terras de Compostela, Albariño, 2021, DO Rias Baixas, Spanje

De premium Albariño van Terras de Compostela is een veelzijdige wijn die uitstekend past bij verschillende gerechten. Het is een ideale metgezel voor zeevruchten, zoals gegrilde garnalen, oesters of mosselen. Het frisse en fruitige karakter van de wijn vormt een perfecte aanvulling op de delicate smaken. Daarnaast gaat deze wijn ook prima samen met salades, pastagerechten en zachte kazen.

Masterclass met borrelplank

Masterclass VictorVinum (met borrelplank)

Heb je altijd al meer willen weten over wijn? Hoe ontstaan aroma’s? Wie heeft ze erin gestopt? Smaken natuurwijnen beter? Waarom zijn tannines goed? Zomaar een paar vragen die in de masterclass van VictorVinum voorbijkomen. Leuk om mee te maken, bijvoorbeeld met vrienden of familie. Of je geeft een masterclass cadeau! Check op wijnproeverij welke mogelijkheden er zijn. Meer informatie over wijnproeverijen >

Scroll naar boven

Schrijf je in voor de grote Najaarsproeverij!

Kom proeven en genieten van een unieke selectie van bijzondere wijnen. De Najaarsproeverij vindt plaats op donderdag 17 oktober in Cultureel Centrum Landvast in Alblasserdam.

Je bent van harte welkom vanaf 19.00 uur in de Royaalzaal. Hier staan de lekkerste wijnen, bubbles en port voor je klaar.