Op zoek naar nieuwe wijnen!

Prowein Düsseldorf Wine Fair Wijnbeurs Duitsland VictorVinum

Deze week is de Prowein, de grootste wijnbeurs ter wereld. VictorVinum reist af en hoopt op nieuwe wijnen en mooie gesprekken met wijnmakers. Hoe ziet de wijnwereld er anno 2023 uit? Wat mogen we verwachten? Welke trends gaan we dit jaar tegenkomen? We kijken er naar uit!

Albarino Rias Baixas Val do Salnes VictorVinum Terras de Compostella

Hoe smaakt een frisse zeebries in je glas?

Na lang zoeken en proeven hebben we hem gevonden: Spanje’s top witte druif Albarino uit de koelte van de Rias Baixas. Uit het kwaliteitsgebied Val do Salnes. De bestelling is gedaan. We kunnen niet wachten tot hij gearriveerd is. Binnenkort op de website en in het Wijndepot!

Voorjaarsproeverij VictorVinum

Heb jij je al aangemeld voor de wijnproeverij?

De aanmeldingen voor de voorjaarsproeverij stromen binnen. Reeds 3 wijnhuizen van VictorVinum hebben toegezegd hun wijnassortiment mee te nemen. Italië, Frankrijk en Duitsland, kan het internationaler? We verwachten zo’n 100 wijnproevers. Ben jij een van hen? Schrijf je dan nu in en verzeker je van een plek! Klik hier om je aan te melden voor de Voorjaarsproeverij op woensdag 12 april in Landvast Alblasserdam.

Scroll naar boven

Schrijf je in voor de grote Najaarsproeverij!

Kom proeven en genieten van een unieke selectie van bijzondere wijnen. De Najaarsproeverij vindt plaats op donderdag 17 oktober in Cultureel Centrum Landvast in Alblasserdam.

Je bent van harte welkom vanaf 19.00 uur in de Royaalzaal. Hier staan de lekkerste wijnen, bubbles en port voor je klaar.