Nieuwe Bubbles bij VictorVinum

Nieuwe Bubbles bij VictorVinum

Nieuwe bubbles in het assortiment. Crémants lenen zich uitstekend als terraswijnen. Ze zitten eigenlijk qua bite tussen Champagne en Prosecco in. VictorVinum heeft twee nieuwe Crémants uit de Loire. Een heerlijke frisse Blanc Brut en een Rosé Demi-Sec. Die laatste heeft een klein restzoetje en is als snoepje buitengewoon verleidelijk. Allebei lekker koel drinken, natuurlijk!

Crémant de Loire Rosé, demi-sec, AOP Touraine, Domaine de la Renne, Frankrijk Crémant de Loire Blanc, AOP Touraine, Domaine de la Renne, Frankrijk

Proefnotities Bubbles Domaine de la Renne, VictorVinum:

  1. Crémant de Loire Rosé, Demi-Sec, AOP Touraine, Domaine de la Renne
    “Knap gemaakte Crémant volgens de méthode traditionnelle (tweede vergisting op de fles). Heerlijk gul met framboos, blauwe bes, aardbei en pear drop. Een snoepje van een rosé-bubbel die menig hart verblijdt. Gemaakt van Cabernet Franc, de signature rode druif uit de Loire. Demi-Brut.”
  2. Crémant de Loire Blanc, AOP Touraine, Domaine de la Renne
    “Frisse en opwekkende bubble – gemaakt van de Chenin Blanc druif – met  limoen, appel, meloen, jasmijn en een waxy ondertoon. De nadronk is verfijnd en blijft relatief lang aan. Een heerlijke fijne mousse en breed inzetbaar als aperitief, terraswijn of begeleider van salades en visgerechten.”

Prowein Wein Wijn VictorVinum

Na twee jaar weer Prowein!

Voor wijnprofessionals is Prowein een uitgelezen kans om met diverse wijnhuizen in contact te komen. En om vele wijnen te proeven. Het team van VictorVinum ontmoette bekende en onbekende wijnmakers. En proefde een aantal interessante, nieuwe, wijnen. Binnenkort meer hierover!

Scroll naar boven