Hoe ga jij met Pasen verrassen?

Sommigen houden het tijdens Pasen bij een brunch, anderen duiken de keuken in. Heb jij al inspiratie? En misschien wil je er ook wel iets lekkers bij drinken? VictorVinum houdt van verrassingen. Of je nou kiest voor een bubble, wit of rood. Doe eens anders en kies eerst je wijn uit: de komende 2 weken zijn alle wijnen met 12,5% korting. Paasvoordeel, bestel hier Paaswijnen met korting.

Spaetburgunder Grauburgunder Spatburgunder

Pinot Gris, een volle wijn? (II)

Ik kreeg veel reacties over de Pinot Gris. De meesten associeerden het met Pinot Grigio. Niet helemaal terecht, zoals blijkt. Pinot Gris kan robuust en krachtig zijn! Een enkeling viel de term Spätburgunder op in de nieuwsbrief, en die was natuurlijk niet op zijn plaats. Het enige juiste antwoord is: Grauburgunder.

Sémillon, 2021, Pella White Granite, Zuid-Afrika

Tenui en non dimittam

Wij zouden zeggen: wat je vasthebt moet je niet meer laten gaan. Dat geldt zeker voor de Pella Sémillon, White Granite. Een heerlijk glas wijn met frisse, stuivende, grassy aroma’s van limoen, gele appel, Galia meloen, een waxy toets, een vleug acacia en een mineraliteit van natte steen. Nieuw in het assortiment! Bekijk hier Pella Sémillon.

Wijnproeverij Voorjaarsproeverij Victor Vinum Alblasserdam Landvast

Aanmeldingen Voorjaarsproeverij VictorVinum

Op woensdag 20 april vindt in Landvast te Alblasserdam de grote VictorVinum Voorjaarsproeverij plaats. Met talloze nieuwe en bijzondere wijnen. De aanmeldingen voor de grote voorjaarsproeverij lopen binnen: ben jij er ook bij? Meld je aan via deze link.

VictorVinum Voorjaarsproeverij
Cultureel Centrum Landvast
Haven 4, 2951 GC Alblasserdam
Datum: woensdag 20 april 2022
Tijd: 19.00 – 22.00 uur
Kosten per persoon: €10,00 euro*
*Deelnamebedrag retour bij bestelling vanaf €100,00

Scroll naar boven

Schrijf je in voor de grote Najaarsproeverij!

Kom proeven en genieten van een unieke selectie van bijzondere wijnen. De Najaarsproeverij vindt plaats op donderdag 17 oktober in Cultureel Centrum Landvast in Alblasserdam.

Je bent van harte welkom vanaf 19.00 uur in de Royaalzaal. Hier staan de lekkerste wijnen, bubbles en port voor je klaar.