Eindelijk zomer: it’s rosé-time

Eindelijk zomer it's rosé time victorvinum rosewijnen

Eindelijk: zomer! En wat is er lekkerder dan met een glas heerlijk gekoelde rosé op je terras of balkon? En als je er een ijsklontje in wilt? Gewoon doen! VictorVinum heeft een scala aan mooie rosé’s voor je klaarstaan.

Eindelijk zomer, dus nu toeslaan! Bekijk hier het Rosé-assortiment


Argentinië!

Argentinië. Land van voetbal, gaucho’s, tango en … MALBEC. Al lang op het verlanglijstje van VictorVinum. En op wens van vele klanten nu in het assortiment: twee prachtige Malbecs. Een prima begeleider voor de BBQ. Let’s tango!

Malbec Las Perdices, Agrelo, Luján de Cuyo, 2022, Argentinië Malbec Cuartel 2, Luján de Cuyo, 2020, Argentinië


Wijn-masterclass VictorVinum

De Masterclasses van VictorVinum hebben inmiddels aardige bekendheid verworven. De combinatie van blindproeven, gezelligheid en vragen wat je wilt is een absolute succesfactor. VictorVinum gaat in de zomermaanden gewoon door. Stuur ons een mail als je een datum wilt prikken. Vanaf 6 personen mogelijk.

Meer informatie over de wijn-masterclasses   


Bekijk het assortiment bijzondere wijnen:

Scroll naar boven

Schrijf je in voor de grote Najaarsproeverij!

Kom proeven en genieten van een unieke selectie van bijzondere wijnen. De Najaarsproeverij vindt plaats op donderdag 17 oktober in Cultureel Centrum Landvast in Alblasserdam.

Je bent van harte welkom vanaf 19.00 uur in de Royaalzaal. Hier staan de lekkerste wijnen, bubbles en port voor je klaar.