Cabernet: ontdek bij VictorVinum!

Cabernet VictorVinum Ontdek

Rode Cabernet Sauvignon is stevig, vol en soms zelfs krachtig. Met veel donker fruit als braam en blauwe bes. Zeer geschikt als begeleider van een zomer-bbq of zomaar per glas bij (oude) kaas of een blauw geaderde Stilton. Als mono-varietal of als blend met Merlot, Cabernet Franc of Syrah.

Ontdek Cabernet bij VictorVinum:

Cabernet AOC Bordeaux Supérieur, 2019, Château de Bonhoste, Frankrijk VictorVinum cabernet AOC Bergerac, Cuvée Prestige, Château La Moulière, 2019, Frankrijk cabernet AOC Bordeaux, Cuvée Prestige 2019, Château de Bonhoste, Frankrijk victorvinum Cabernet Sauvignon Granietbult 2014, Pella, Zuid-Afrika VictorVinum

Of bekijk hier het assortiment rode wijnen >


Cabernet Bacchus

Welke wijn zou jij Bacchus schenken?

Misschien wel het beroemdste portret van Bacchus, de god van de wijn, is geschilderd door Caravaggio. Dit meesterwerk hangt in het Uffizi museum in Florence. Caravaggio laat Bacchus een volle, donkerrode wijn drinken. Was het Sangiovese of misschien Lagrein uit Alto Adige? Heb jij een idee? Wat vind jij een godendrank?


Aanmelding is geopend: Najaarsproeverij Alblasserdam

Op donderdagavond 17 oktober wordt Landvast omgedoopt tot het tweejaarlijkse wijntheater van VictorVinum. Je bent van harte welkom vanaf 19.00 uur in de Royaalzaal.

Het leukste van een wijnproeverij van VictorVinum is de brede kennismaking met verschillende wijnen. Ontdek de smaak die bij je past. Wijnen moet je proeven, ruiken en beleven. We verenigen het nuttige met het aangename: kom meer te weten over verschillende wijnstijlen en het waarom van goed proeven, en geniet ondertussen van een selectie wijnen.

Dit kun je verwachten:

  • Keuze uit meer dan 50 wijnen;
  • Je kunt gezellig rondlopen langs de proeftafels. Hier staat een aantal enthousiaste wijnkenners voor je klaar om je te adviseren en om je mee op wijnreis te nemen;
  • En last but not least: de inwendige mens wordt niet vergeten!

Aanmelden Najaarsproeverij 17 oktober

Kom je ook? Alleen, met je partner of met een groep vrienden en collega’s? Neem gezellig iemand mee! De deelnamekosten aan de Voorjaarsproeverij zijn €12,50 euro per persoon.

Meld je aan voor de Najaarsproeverij >


Bekijk het assortiment bijzondere wijnen:

Scroll naar boven

Schrijf je in voor de grote Najaarsproeverij!

Kom proeven en genieten van een unieke selectie van bijzondere wijnen. De Najaarsproeverij vindt plaats op donderdag 17 oktober in Cultureel Centrum Landvast in Alblasserdam.

Je bent van harte welkom vanaf 19.00 uur in de Royaalzaal. Hier staan de lekkerste wijnen, bubbles en port voor je klaar.