Bijzondere wijnen die je moet proberen!

Hoe gaaf is het als je wijnen tegenkomt, die je niet zo vaak drinkt. VictorVinum neemt je mee op wijnreis:

Riesling Zellenberg 2017 AOP, Jean Huttard, Frankrijk AOP Touraine rouge, Domaine de la Renne, Frankrijk

Riesling Zellenberg 2017 AOP, Jean Huttard, Frankrijk

Een bijzondere, gerijpte Riesling uit 2017, vol en aromatisch. De frisse zuren zijn prachtig gecamoufleerd met een minuscuul zoetje. Dat laatste merk je bij bijna niet! Heerlijk om zo te drinken of in combinatie met vis, spaghetti al vongole of aziatische gerechten. Nu in de aanbieding.

Côt en Cabernet Franc, de la Renne, Loire

Côt is de Loire-variant van Malbec, dus lekker zwoel met bosbessen. Cabernet Franc – ook een inheemse Loire-druif – is meer cassis, framboos en (hoe bijzonder!) baksteen. Deze AOP Touraine komt het beste uit met een gegrilde steak. Laat je inspireren.

What grows together, goes together

What grows together, goes together

Het combineren van gerechten met wijn blijft een bijzondere uitdaging. Meestal gaat het om een gemeenschappelijke aroma – wijnstijl deler. Maar soms kiezen we de combinatie (regio) waar wijn en food samen komen. Zoals Chenin Blanc uit de Loire met Saint Maure of Muscadet met schelp- en schaaldieren. Of Barbaresco met een truffelgerecht. Wil je een gratis advies van VictorVinum? Neem dan contact op!

Voorjaarsproeverij VictorVinum

De grote voorjaarsproeverij van 12 april

De volgende Voorjaarsproeverij vindt plaats op woensdag 12 april 2023 in Cultureel Centrum Landvast in Alblasserdam. Je bent van harte welkom vanaf 19.00 uur in de Salonzaal. Hier staan de lekkerste wijnen, bubbles en port voor je klaar. Twee, misschien drie wijnhuizen zullen VictorVinum vergezellen. Als je wilt deelnemen, schrijf je dan in via de onderstaande button.

Aanmelden Voorjaarsproeverij VictorVinum Alblasserdam

Scroll naar boven