Heeft de wijntap de toekomst?

Heeft de wijntap de toekomst VictorVinum Wijn in Doos Bag Box

Anders denken over de glazen fles is de topprioriteit van vooruitstrevende wijnproducenten als het gaat om CO2-reductie. De productie en distributie van een wijnfles neemt zo’n 68% van de gehele koolstof-uitstoot voor zijn rekening.

Wijntap de oplossing?

De 1,5 liter wijntap zou wel eens in populariteit kunnen toenemen. Deze biedt immers zo’n 90% reductie van de koolstof-voetafdruk. Voor easy drinking wijnen biedt dit zeker een oplossing.

Wijnaanbieding Wijnsale Korting op Wijnen Rosé Bubbles Port VictorVinum

Wijnaanbiedingen bij VictorVinum

Elke week heeft VictorVinum een paar aantrekkelijke wijnen in de aanbieding. Klik op wijnaanbieding om te zien welke wijnen dus extra aantrekkelijk geprijsd zijn. Maak zelf een mooie selectie in de wijnshop.

Voorjaarsproeverij VictorVinum

Save the Date: 12 april, de grote voorjaarsproeverij

Ik wil je graag uitnodigen voor de Voorjaarsproeverij van VictorVinum op woensdagavond 12 april. Je bent van harte welkom vanaf 19.00 uur in de Salonzaal van Cultureel Centrum Landvast in Alblasserdam. Hier staan de lekkerste wijnen, bubbles en port voor je klaar. De deelnamekosten aan de Voorjaarsproeverij zijn €12,00 euro per persoon. Klik hier om je aan te melden voor de Voorjaarsproeverij.

Scroll naar boven