Ravioli met ham en champignons

Ravioli ham en champignons en wijn,

Prima gerecht dat je ook vegan kan eten met weglating van de ham en toevoeging van hazelnoot, eekhoorntjesbrood en gedroogde pruim. Zet er een mooie wijn bij bijvoorbeeld de Toscaanse Poggetto, een Beaujolais Cru uit Brouilly of verwen je met een Bonfatti Amarone Gran Lombardo. Kies je voor wit, dan adviseer ik het niet te licht te houden. De Chardonnay van Castillo Monjardin heeft eigenlijk alles in zich wat je van een klassieker mag verwachten. Wow!

Bijpassende wijnen

Rebula, Pikolit, Chardonnay, Klet Brda, A+PLUS, 2013
Pinot Grigio, Klet Brda, Bagueri, 2017
Amarone della Valpolicella, ligne Gran Lombardo DOCG, 2016, Bonfanti, Italië
Poggetto, Toscana Rosso, 2016, Cantine Ravazzi, Italië
Beaujolais, Brouilly pisse vieilles 2017, Domaine Bertrand, Frankrijk
Scroll naar top