Wijngeschenken: dat komt nog wel?

Wijngeschenk

Het assortiment van Victor Vinum is uitgebreid met luxe wijncadeauverpakkingen. Je zult denken: dat komt nog wel. En daar geef ik je ook geen ongelijk in, aangezien je afgelopen weekend nog hebt kunnen genieten van zacht nazomerweer. Maar vergeet niet: vroeg begonnen, veel gewonnen.

wijngeschenken

Wijngeschenken Victor Vinum

Elke wijn heeft extra aantrekkingskracht in een mooie verpakking. In de vorm van een nostalgisch grachtenpand bijvoorbeeld. En eenmaal leeg krijgt zo’n huisje al snel een tweede leven, bijvoorbeeld als decoratie of als speelgoed. De wijnkisten met openingen geven alvast een voorproefje. Dat zal smaken. Wil je de inhoud liever geheim houden? Dan biedt een good-old houten kistje, met of zonder bedrukking, uitkomst. Bekijk hier het assortiment wijn- en relatiegeschenken.

Wijnproeverij Papendrecht

Last call: Wine Tasting in Theater De Willem

Over anderhalve week staan we op het podium in Theater De Willem. Er staat een gezellige wijnavond op het programma. De deelnemerslijst raakt voller en voller. Heb je je nog niet aangemeld? Wacht dan niet te lang. Het recept van donderdag 30 september: kom meer te weten over verschillende wijnstijlen, en geniet ondertussen van een selectie topwijnen tijdens de Wine Tasting-avond van Victor Vinum. Meld je hier aan voor de najaarsproeverij.

Scroll naar boven