VictorVinum op bijscholing

VictorVinum Bijscholing Antwerpen German Wine Experience

Afgelopen week waren wij op bijscholing de German Wine Experience in Antwerpen. Met 4 Masterclasses van MW Romana Eschensperger en MV Lars Daniëls. Alles over organische wijnbouw, Riesling, Spärburgunder en terroir. En 36 prachtige wijnen geproefd. Op de terugweg Romana nog naar het station gebracht. Laat ze nou een fan zijn van Silvaner van Höfling!

VictorVinum Wijnproeverij Najaarsproeverij Landvast

Najaarsproeverij Alblasserdam: de countdown loopt

Over 3 weken is het zover: de grote Najaarsproeverij in De Landvast in Alblasserdam. Met 50 prachtige herfst- en winterwijnen. En een selectie van unieke portwijnen. Maak kennis met Dott. Enologo Fransesco Armani van Bonfanti Vini en Sylvaine Fournier van Château Bonhoste. Schrijf je in voor dit unieke event!

Korting Wijn Kortingscode VictorVinum Aanbieding wijn

Profiteer nog van de jubileumactie!

Vorige week vierden we het honderdste wijnverhaal. Gebruik bij het afrekenen de kortingscode JUBILEUM, en ontvang 10% korting op alle wijnen. Deze kortingscode is geldig tot 30 september 2022.

Winaar Wijnactie VictorVinum

En de winnaar is…!

Vele tientallen inzendingen kregen we op onze lezersvraag: hoeveel flessen vind je in het wijndepot? Het juiste antwoord was 1.464 flessen (status: donderdag 22 september). Een aantal van jullie zat er verrassend dichtbij. Niettemin kan er maar één de winnaar zijn van de gratis wine tasting + masterclass voor 4 personen, ter waarde van €140,00. En dat is de heer Jelle van der Lee. Gefeliciteerd!

Scroll naar boven