100 Welluidende Wijnverhalen: jubileum en actie!

100 Welluidende Wijnverhalen VictorVinum Wijndepot Korting Wijnaanbieding

We gaan twee jaar terug in de tijd. VictorVinum was net opgestart en we besloten een wekelijkse nieuwsbrief te schrijven voor wijnliefhebbers. Onder de naam ‘Welluidende Wijnverhalen’ vertellen we over bijzondere wijnen, druiven, terroir, proeven en wijnmaken. Plus uitstapjes naar de wereld van kunst, cultuur en historie die verband houden met deze wijnen.

Welluidende Wijnverhalen

We zijn nu twee jaar verder, en intussen zijn we aanbeland bij het honderdste wijnverhaal. Het is belangrijk om tussentijdse mijlpalen te vieren, en daarom hebben we deze week een aantal speciale acties voor je. Lees hieronder verder.

Wijndepot Lezersactie VictorVinum Oud-Alblas Wijn

Lezersvraag: hoeveel flessen vind je in het Wijndepot?

Oktober vorig jaar openden we het hoofdkwartier van VictorVinum: het Wijndepot in Oud-Alblas. Hier vind je het gehele assortiment bijzondere wijnen. De lezersvraag: hoeveel flessen vind je in het wijndepot? Tip: naast de ruimte op de foto, is er nog een tweede kamer ingericht als proeflokaal. Stuur een e-mail met daarin het geschatte aantal flessen dat in het Wijndepot staat. De eerste persoon die het exacte aantal raadt óf wie op donderdag 22 september het dichtstbij zit, wint een wijnproeverij in het Wijndepot voor vier personen ter waarde van € 140,00.

Korting Wijnen Najaarswijnen Herfstwijnen VictorVinum Oud-Alblas Wijndepot

Iets vieren? Dat doe je met zijn allen!

Er kan maar één winnaar zijn van de lezersactie. Maar iets vieren doe je natuurlijk met zijn allen. Om het honderdste wijnverhaal te vieren, ontvang je hierbij een kortingscode voor je volgende bestelling. Gebruik bij het afrekenen de kortingscode JUBILEUM, en ontvang 10% korting op alle wijnen. Deze kortingscode is geldig tot 30 september 2022.

Wijnproeverij Alblasserdam Landvast Wijnproeven VictorVinum Oud-Alblas Landvast

Nu inschrijven voor de grote Najaarsproeverij!

Woensdag 12 oktober is het zover: de grote Najaarsproeverij van VictorVinum in De Landvast in Alblasserdam. Het tasting panel heeft meer dan 40 wijnen uitgezocht die fantastisch passen bij een regenachtige herfstnamiddag of een knisperende winterochtend. Inschrijven gaat heel gemakkelijk. Schrijf je hier in: www.victorvinum.nl/wijnproeverij/

Scroll naar boven