Download hier de proeflijst van de Najaarsproeverij

Download Proeflijst Najaarsproeverij VictorVinum Landvast Alblasserdam

Nog een kleine twee weken tot de Najaarsproeverij van VictorVinum in Landvast Alblasserdam. Met heerlijke en bijzondere wijnen voor de herfst en winter. Ben je nog niet ingeschreven? Er zijn nog een paar plaatsen over voor de Najaarsproeverij op woensdagavond 12 oktober.

Download alvast de proeflijst

Anders dan voorgaande edities, kun je alvast de proeflijst downloaden. Zo kun je van tevoren al een keuze maken welke wijnen je zeker wilt gaan proeven!

Bonfanti Wijn Italië Proeverij VictorVinum Wijnproeverij Bonhoste Chateau Frankrijk Proeverij VictorVinum Wijnproeverij

Maak kennis met de wijnmakers!

Op de Najaarsproeverij krijg je gelegenheid rechtstreeks met de wijnmakers in gesprek te gaan. Silvaine en Fransesco zullen je alles vertellen over de oogst en hun verwachtingen over de nieuwe wijnen. Maar misschien heb je wel een heel andere vraag. Laat jezelf verrassen. Of verras de wijnmaker!

Dit kun je verwachten op de Najaarsproeverij

De Najaarsproeverij staat in het teken van nieuwe en bijzondere wijnen proeven. Dit kun je verwachten:

  • Keuze uit 50 verschillende wijnen;
  • Je kunt gezellig rondlopen langs de proeftafels. Hier staat een aantal enthousiaste wijnkenners voor je klaar om je te adviseren en om je mee op wijnreis te nemen;
  • En last but not least: de inwendige mens wordt niet vergeten!

Aanmelden Najaarsproeverij

Kom je ook? Alleen, met je partner of met een groep vrienden en collega’s? Neem gezellig iemand mee! De deelnamekosten aan de Najaarsproeverij zijn €10,00 euro per persoon. Klik hier om je aan te melden.

Scroll naar boven

Schrijf je in voor de grote Najaarsproeverij!

Kom proeven en genieten van een unieke selectie van bijzondere wijnen. De Najaarsproeverij vindt plaats op donderdag 17 oktober in Cultureel Centrum Landvast in Alblasserdam.

Je bent van harte welkom vanaf 19.00 uur in de Royaalzaal. Hier staan de lekkerste wijnen, bubbles en port voor je klaar.