Rodela Reserva is gearriveerd!

De Rodela is gearriveerd! VictorVinum Huiswijn Rood

De Rodela is gearriveerd! Het was even wachten, maar daar is ‘ie dan. De Rodela Reserva – de nieuwe huiswijn van Victor Vinum – kan besteld worden. Met veel kersen, pruim en blauwe bes. De vanille is onmiskenbaar aanwezig dankzij de 24 maanden rijping op Amerikaans eiken. En voor de zeer vriendelijke prijs van € 7,95!

Rodela Reserva 2016, DOC La Mancha, Bodegas Ayuso, Spanje

Rodela Reserva 2016, DOC La Mancha, Bodegas Ayuso, Spanje

Twee bijzondere wijnen van het huis Ravazzi Chianti Riserva Toscana Rosso Bariosa Vanitoso

Twee bijzondere wijnen van het huis Ravazzi

Op onze wijnreis door Italië, Toscane ontmoetten wij Roberta en Alberto van wijnhuis Ravazzi. Wij dronken een premium Chianti Riserva en een Toscana Rosso luisterend naar de naam Vanitoso. Beide wijnen vonden we meteen zo goed dat we enkele samples mee naar huis namen. Het proefpanel was dermate onder de indruk dat we ze nu graag voorstellen:

Chianti Riserva DOCG, 2019, Bariosa, Cantine Ravazzi, Toscane, Italië Toscana Rosso, Vanitoso 2019 Cantine Ravazzi, Toscane, Italië

Scroll naar boven

Schrijf je in voor de grote Najaarsproeverij!

Kom proeven en genieten van een unieke selectie van bijzondere wijnen. De Najaarsproeverij vindt plaats op donderdag 17 oktober in Cultureel Centrum Landvast in Alblasserdam.

Je bent van harte welkom vanaf 19.00 uur in de Royaalzaal. Hier staan de lekkerste wijnen, bubbles en port voor je klaar.