Crémant de Bordeaux: sélectioné par Gordon Ramsay

Crémant de Bordeaux: sélectioné par Gordon Ramsay

Wat is er lekkerder dan op een zonnig terras te genieten van een bubble-wine? Neem dan deze Crémant de Bordeaux, gemaakt van 80% Sémillon en 20% Ugni Blanc: delicaat met biskwie en toast, limoen en gele appel. Prima als aperitief of begeleider van lichte vis- en vleesgerechten. Niet voor niets gekozen voor Bistro Le Bordeaux door Gordon Ramsay. A hell of a wine!  Bestel deze Crémant de Bordeaux voor €12,75 hier.

Al langs geweest in het Wijndepot VictorVinum

Al langs geweest in het Wijndepot?

Zomaar een flesje wijn nodig? Of een advies over een gerecht dat je gaat maken? Bij het wijndepot van VictorVinum ben je aan het juiste adres. Alle wijnen zijn op voorraad, op de proeftafel staan altijd wel wat wijnen open. Wij zijn elke vrijdag en zaterdag van 13.00 – 17.00 uur geopend. Welkom! Voor meer informatie over het wijndepot, klik hier.

Bordeaux-wijndomein Château Bonhoste op najaarsproeverij Alblasserdam VictorVinum Wijnproeverij

Bordeaux-wijndomein Château Bonhoste op najaarsproeverij

Op woensdag 12 oktober is de najaarsproeverij van VictorVinum in de Landvast te Alblasserdam. We zijn vereerd dat Château Bonhoste met zijn gamma aan wijnen aanwezig zal zijn. Spannend en leuk om met de wijnmaker te praten en hun mooie wijnen te proeven. De aanmeldingen komen al binnen, dus wees erbij! Bekijk hier meer informatie over de wijnproeverij in Alblasserdam.

Scroll naar boven

Schrijf je in voor de grote Najaarsproeverij!

Kom proeven en genieten van een unieke selectie van bijzondere wijnen. De Najaarsproeverij vindt plaats op donderdag 17 oktober in Cultureel Centrum Landvast in Alblasserdam.

Je bent van harte welkom vanaf 19.00 uur in de Royaalzaal. Hier staan de lekkerste wijnen, bubbles en port voor je klaar.