Kwik richting 27 °C: korting op rosé!

Korting op rosé Victor Vinum

Na weken van regen en misère gaat deze week de zon eindelijk weer schijnen. Het kwik kan oplopen tot 27°C. Uitstekend weer dus als je een terrasje wilt pakken of een barbecue wilt houden. En wat past daar beter bij dan een glas koele rosé?

Korting op rosé

Korting op rosé! Deze week zijn alle rosé’s bij Victor Vinum extra voordelig: 6 kopen, 5 betalen.
Korting op rosé Finca Valdemoya, Rosado 2020, Tempranillo, Spanje Korting op rosé Ciel de Loire, AOP Touraine, 2020, Domaine de la Renne, Frankrijk Korting op Rosé Mont Caume Marie Thérèse, 2020, Domaine Lou Capelan, Frankrijk Korting op rosé Rosé l’Originel, AOP Bandol, 2020, Domaine Lou Capelan, Frankrijk

Robert M. Parker: de enige rock star die de wijnwereld heeft voortgebracht

Het is alweer 10 jaar geleden dat Robert Parker zijn Wine Advocate verkocht en zijn proefglas aan de wilgen hing. Daarvoor was hij meer dan 40 jaar de meest invloedrijke wijnjournalist en -criticus ter wereld. Eigenwijs en vaak anti-mainstream zette hij wijnen op een voetstuk of brak gevestigde reputaties af. Beroemd is zijn 100 puntensysteem, dat hij elke geproefde wijn toedeelde. Dit systeem is later door veel andere wijncritici gekopieerd. Waar Parker kwam gingen prijzen omhoog of omlaag. Grote wijnhuizen – zeker ook in de Bordeaux – keken tegen hem op als was hij een rock star. Vandaag zijn er legio rankings en top 10 lijstjes. De één wat betrouwbaarder dan de andere … . Een tweede Parker is er (nog) niet.

VictorVinum Najaarsproeverij Landvast Alblasserdam Korting op Rosé

Inschrijving grote Najaarsproeverij geopend!

De Najaarsproeverij van VictorVinum belooft een mooi wijnspektakel te worden. Al 3 wijnmakers, waaronder Ana Filipa van Porthuis Vasquez de Carvalho, zullen aanwezig zijn.

De Najaarsproeverij vindt plaats op woensdag 25 oktober 2023 in Cultureel Centrum Landvast in Alblasserdam. Kom tijdens deze wijnproeverij meer te weten over verschillende wijnstijlen en het waarom van goed proeven, en geniet ondertussen van een selectie wijnen.

Klik hier om je aan te melden voor de Najaarsproeverij >

Scroll naar boven

Schrijf je in voor de grote Najaarsproeverij!

Kom proeven en genieten van een unieke selectie van bijzondere wijnen. De Najaarsproeverij vindt plaats op donderdag 17 oktober in Cultureel Centrum Landvast in Alblasserdam.

Je bent van harte welkom vanaf 19.00 uur in de Royaalzaal. Hier staan de lekkerste wijnen, bubbles en port voor je klaar.