Inschrijving VictorVinum Voorjaarsproeverij geopend!

Voorjaarsproeverij Wijnproeverij VictorVinum Landvast Alblasserdam

Op woensdag 20 april vindt in Landvast te Alblasserdam de grote VictorVinum Voorjaarsproeverij plaats. Met talloze nieuwe en bijzondere wijnen. Verzeker je van een toegangsbewijs en schrijf je in via deze link: inschrijven VictorVinum Voorjaarsproeverij.

VictorVinum Voorjaarsproeverij
Cultureel Centrum Landvast
Haven 4, 2951 GC Alblasserdam
Datum: woensdag 20 april 2022
Tijd: 19.00 – 22.00 uur
Kosten per persoon: €10,00 euro*
*Deelnamebedrag retour bij bestelling vanaf €100,00

VictorVinum Wijndepot Oud-Alblas afhalen wijnbestelling wijn

Bezoek het Wijndepot en scoor een fles!

Alle bestellingen via de webshop kunnen in het Wijndepot in Oud-Alblas opgehaald worden. Zo bespaar je bezorgkosten, en daarnaast: je ontvangt een fles naar keuze extra! Het wijndepot is iedere vrijdag van 13.00 – 17.00 uur en zaterdag van 12.00 – 17.00 uur geopend.

Wijndepot VictorVinum
Westeinde 18B, 2969 BL Oud-Alblas
Meer informatie over het wijndepot

*Je ontvangt een extra fles naar waarde van de gemiddelde prijs van je bestelling.

Hoofdpijn goedkope wijn Victor Vinum

Hoofdpijn van goedkope wijn?

Van goedkope wijn krijg je hoofdpijn! Een vaak gehoorde kreet, maar is het waar? Sommigen beweren dat de toegevoegde sulfieten de boosdoener zijn. Maar enig wetenschappelijk bewijs hiervoor ontbreekt. Bovendien zitten in vrijwel de meeste wijnen sulfieten, dus geen onderscheid in goedkope en kwaliteitswijnen als het hierom gaat. Ook rode wijn wordt nog wel eens van stal gehaald als ‘trigger’ voor hoofdpijn. Wetenschappers aan de Universiteit van Davis (Californië) gaan dit onder leiding van professor Andrew Waterhouse verder onderzoeken. We wachten de resultaten af. VictorVinum adviseert: drink kwaliteit en met mate. Proost!

Scroll naar boven

Schrijf je in voor de grote Najaarsproeverij!

Kom proeven en genieten van een unieke selectie van bijzondere wijnen. De Najaarsproeverij vindt plaats op donderdag 17 oktober in Cultureel Centrum Landvast in Alblasserdam.

Je bent van harte welkom vanaf 19.00 uur in de Royaalzaal. Hier staan de lekkerste wijnen, bubbles en port voor je klaar.