Hoe richt je je wijnkelder(tje) in?

Hoe richt je je wijnkelder(tje) in VictorVinum inrichten

Nog niet zo lang geleden vroeg een wijnproever om advies voor het inrichten van zijn wijnkelder. Superleuk en spannend natuurlijk. Allereerst hebben we een inventarisatie gemaakt van zijn wijnvoorkeuren. Kort gezegd: het opstellen van een smaakprofiel. Zoiets doe je het makkelijkst met een wijnproeverij. Daarna hebben we een combinatie gemaakt van makkelijke weekly wines, bijzondere wijnen en bewaarwijnen. Het resultaat? Een mooi palet aan wijnen, een-op-een passend. En het is nog een leuk gezicht ook!

Wijngeschenken Wijncadeau Relatiegeschenken Wijn VictorVinum Wijndoos

Wijngeschenken, altijd geliefd.

Ieder jaar is het vinden van een origineel wijngeschenk een mooie zoektocht. Vanzelfsprekend horen daar bijzondere wijnen in. Een bubbel doet het altijd goed. Maar vergeet de verpakking ook niet. Dit jaar koos een relatie voor een zwarte magneetdoos met gouden opdruk. Met 3 mooie flessen wijnen uit Zuid-Italië. Heel chique. Klik hier voor meer informatie over wijngeschenken.

Bonfanti Chateau Bonhoste Wijn Nederlandse Wijnen VictorVinum Bijzondere Wijn

Verrassingen van wijnhuizen Bonfanti en Bonhoste

Tijdens de wijnproeverij in De Landvast maakten de wijnproevers kennis met enkele bijzondere wijnen uit Frankrijk en Italië die nog niet in het assortiment zaten van VictorVinum. En die menigeen graag wilde hebben. Vandaar dat we gelijk bestellingen gedaan hebben. Binnenkort volgt hun introductie op de Nederlandse markt.

Scroll naar boven