Dit kun je verwachten op de Voorjaarsproeverij

Voorjaarsproeverij VictorVinum

Dit kun je verwachten op de Voorjaarsproeverij. In april vindt in Landvast in Alblasserdam de Voorjaarsproeverij van VictorVinum plaats. We verenigen het nuttige met het aangename: kom meer te weten over verschillende wijnstijlen en het waarom van goed proeven, en geniet ondertussen van een selectie wijnen. De Voorjaarsproeverij op 12 april staat in het teken van nieuwe en bijzondere wijnen proeven. Dit kun je verwachten:

  • Keuze uit meer dan 50 wijnen;
  • Je kunt gezellig rondlopen langs de proeftafels. Hier staat een aantal enthousiaste wijnkenners voor je klaar om je te adviseren en om je mee op wijnreis te nemen;
  • Informatie uit de eerste hand! Twee wijnhuizen zullen zelf aanwezig zijn op de Voorjaarsproeverij.

Meld je hier aan voor de Voorjaarsproeverij

Wijnblog bijzondere portwijnen port vasques de carvalho VictorVinum Portkopen

Nieuwe blog: de magie van bijzondere portwijn

“Doe mij maar een glaasje Port”, hoor je vaak zeggen. Maar welke Port wordt bedoeld? In de wereld van Portwijnen zijn er verrassend veel soorten en varianten. Klik hieronder om de nieuwe blog te lezen. Lees hier de nieuwe blog.

Portwijnen Port Kopen Port aanbieding VictorVinum

Wijndepot-korting op alle portwijnen!

Wil je zelf de magie van bijzondere portwijnen beleven? Deze week zijn alle portwijnen van Vasques de Carvalho uit het assortiment van VictorVinum verkrijgbaar met 7,5% wijndepot-korting bij aankoop in het Wijndepot in Oud-Alblas.

Van 10 en 20 Years Old Tawny tot Reserva, en van Late Bottled Vintage tot Seco Dry. Deze aanbieding is geldig op vrijdag 10 maart en zaterdag 11 maart in het Wijndepot.

Openingstijden Wijndepot
Vrijdag 10 maart: 13.00 – 17.00 uur
Zaterdag 11 maart: 13.00 – 17.00 uur

Het Wijndepot in Oud-Alblas is daarnaast ook op afspraak geopend. 

Scroll naar boven