Aziatisch gerecht

Aziatisch gerecht en wijn,

Zowel witte als rode wijnen kan je goed combineren met Aziatische gerechten. Omdat deze vaak spicy zijn moet je er niet voor terugschrikken een stevige wijn er tegenover te zetten. Voor wit adviseren wij o.a. Riesling en Pinot Gris van Jean Huttard. Voor rood de Beaujolais Juliénas, de Vignerosse (Sangiovese) en de Amarone Gran Lombardo van Bonfanti.

Bijpassende wijnen

Orange wine, Rebula, Malvasia, Sauvigonasse, Klet Brda, Krasno, 2019
Amarone della Valpolicella, ligne Gran Lombardo DOCG, 2016, Bonfanti, Italië
Vignerosse, Toscana Rosso, 2016, Cantine Ravazzi, Italië
Beaujolais, Juliénas Les Fouillouse 2019, Domaine Bertrand, Frankrijk
Riesling Lerchenberg, 2015, Jean Huttard, Frankrijk
Scroll naar top