Vooruitblik op de Najaarsproeverij: dit kun je verwachten!

Vooruitblik op de Najaarsproeverij: dit kun je verwachten! Nog twee weken tot de Najaarsproeverij in Alblasserdam. Op woensdagavond 25 oktober is de Royal-zaal van cultureel centrum Landvast het decor voor een gezellige, informatieve maar vooral smakelijke wijnproeverij. Dit is alweer de vijfde editie van de tweejaarlijkse Voor- en Najaarsproeverijen van VictorVinum. Najaarsproeverij VictorVinum Alblasserdam Landvast

Vooruitblik op de Najaarsproeverij: dit kun je verwachten! Nog twee weken tot de Najaarsproeverij in Alblasserdam. Op woensdagavond 25 oktober is de Royal-zaal van cultureel centrum Landvast het decor voor een gezellige, informatieve maar vooral smakelijke wijnproeverij. Dit is alweer de vijfde editie van de tweejaarlijkse Voor- en Najaarsproeverijen van VictorVinum.

De wijnproeverijformule:

  • We verenigen het nuttige met het aangename: kom meer te weten over verschillende wijnstijlen en het waaróm van goed proeven
  • Keuze uit meer dan 60 wijnen: rood, wit, rosé, bubbles en port
  • Je kunt gezellig rondlopen langs de proeftafels. Hier staat een aantal enthousiaste wijnkenners voor je klaar om je te adviseren en om je mee op wijnreis te nemen;
  • En last but not least: de inwendige mens wordt niet vergeten!

Boek de laatste plekken voor de Najaarsproeverij >

Aanmelden Najaarsproeverij

Kom je ook naar de Najaarsproeverij in Alblasserdam? Neem gezellig iemand mee! De deelnamekosten aan de Najaarsproeverij zijn €12,00 euro per persoon.

Najaarsproeverij VictorVinum
Datum: 25 oktober 2023
Tijd: 19.30 – 22.00 uur
Locatie: Landvast, Alblasserdam


Port-tasting Najaarsproeverij VictorVinum Portwijnen

Najaarsproeverij-special: (vintage) port-tasting met Vasques de Carvalho

Maak tijdens de Najaarsproeverij kennis met de bijzondere portwijnen van Vasques de Carvalho. Het boutique-huis komt op 25 oktober vanuit Portugal speciaal naar Alblasserdam, en pakt uit met een (vintage) port-tasting. Van zeer oude Tawny’s tot Reserva, en van Late Bottled Vintage tot Seco Dry White Port.

Bekijk assortiment portwijnen van Vasques de Carvalho >


Produttori di Govone Bonfanti Vini Najaarsproeverij VictorVinum Alblasserdam

Ook Produttori di Govone en Bonfanti Vini aanwezig

Alle informatie over de Italiaanse wijnen van Produttori di Govone en Bonfanti Vini uit de eerste hand! De twee wijnhuizen zullen namelijk zelf aanwezig zijn op de Najaarsproeverij.

Produttori di Govone

Govone heeft zich ontwikkeld tot een kwaliteitswijnhuis. Agostino Malvicino – hoofd van het productieteam – heeft alle wijngaarden in kaart gebracht en weet precies welke terroirs passen bij welke druivensoorten. Samen met enologist (wijnmaker) Claudio Dacasto maakt dit wijnhuis een hele waaier aan wijnen onder het motto one vineyard, one vineyard parcel, one wine.

Bonfanti Vini

Oenoloog Francesco Armani van Bonfanti Vini neemt je mee in de wereld van organich wijnmaken, en laat je op de Najaarsproeverij kennismaken met de lekkerste Amarones.

Boek de laatste plekken voor de Najaarsproeverij >

Scroll naar boven

Schrijf je in voor de grote Najaarsproeverij!

Kom proeven en genieten van een unieke selectie van bijzondere wijnen. De Najaarsproeverij vindt plaats op donderdag 17 oktober in Cultureel Centrum Landvast in Alblasserdam.

Je bent van harte welkom vanaf 19.00 uur in de Royaalzaal. Hier staan de lekkerste wijnen, bubbles en port voor je klaar.