Download hier de proeflijst van de Najaarsproeverij

Download hier de proeflijst van de Najaarsproeverij VictorVinum Landvast Alblasserdam 25 oktober 2023

Nog maar 9 dagen tot de Najaarsproeverij van VictorVinum in Landvast Alblasserdam op woensdagavond 25 oktober. Met heerlijke en bijzondere wijnen voor de herfst en winter. Download hier de proeflijst van de Najaarsproeverij. Zo kun je van tevoren al een keuze maken welke wijnen je zeker wilt gaan proeven, of misschien wilt kopen. Ben je nog niet ingeschreven? Er zijn nog een paar plaatsen over. Meld je hieronder aan!

Najaarsproeverij VictorVinum
Datum: 25 oktober 2023
Tijd: inloop vanaf 19.00 uur
Locatie: Landvast, Haven 4, 2951 GC Alblasserdam

Maak kennis met de wijnmakers

Op de Najaarsproeverij krijg je gelegenheid rechtstreeks met de wijnmakers in gesprek te gaan:

Vasques de Carvalho
Proef de bijzondere portwijnen van Vasques de Carvalho. Het boutique-huis komt vanuit Portugal speciaal naar Alblasserdam, en pakt uit met een (vintage) port-tasting. Van zeer oude Tawny’s tot Reserva, en van Late Bottled Vintage tot Seco Dry White Port.

Produttori di Govone en Bonfanti Vini
Een prachtige line-up van wijnen uit de Veneto en Piemonte (Italië). Alle informatie over de wijnen van Produttori di Govone en Bonfanti Vini uit de eerste hand! De twee wijnhuizen zullen zelf aanwezig zijn op de Najaarsproeverij.

Vooruitblik op de Najaarsproeverij: dit kun je verwachten! Nog twee weken tot de Najaarsproeverij in Alblasserdam. Op woensdagavond 25 oktober is de Royal-zaal van cultureel centrum Landvast het decor voor een gezellige, informatieve maar vooral smakelijke wijnproeverij. Dit is alweer de vijfde editie van de tweejaarlijkse Voor- en Najaarsproeverijen van VictorVinum. Najaarsproeverij VictorVinum Alblasserdam Landvast

Dit kun je verwachten op de Najaarsproeverij:

De Najaarsproeverij staat in het teken van nieuwe en bijzondere wijnen proeven. Kom meer te weten over verschillende wijnstijlen en het waaróm van goed proeven. Je hebt keuze uit meer dan 60 wijnen: rood, wit, rosé, bubbles en port. Je kunt gezellig rondlopen langs de proeftafels. Hier staat een aantal enthousiaste wijnkenners voor je klaar om je te adviseren en om je mee op wijnreis te nemen. En last but not least: de inwendige mens wordt niet vergeten!

Meld je hier aan voor de Najaarsproeverij >

Kom je ook? Alleen, met je partner of met een groep vrienden en collega’s? Neem gezellig iemand mee! De deelnamekosten aan de Najaarsproeverij zijn €12,00 euro per persoon.

Ik zie je inschrijving graag tegemoet!

Scroll naar boven

Schrijf je in voor de grote Najaarsproeverij!

Kom proeven en genieten van een unieke selectie van bijzondere wijnen. De Najaarsproeverij vindt plaats op donderdag 17 oktober in Cultureel Centrum Landvast in Alblasserdam.

Je bent van harte welkom vanaf 19.00 uur in de Royaalzaal. Hier staan de lekkerste wijnen, bubbles en port voor je klaar.