Wegens succes verlengd: een extra week Rosé Fest!

Korting op rosé, dat lieten de abonnees op de wekelijkse wijnnieuwsbrief zich geen tweede keer zeggen. Maar vanwege overweldigend succes vieren we deze week wél een tweede Rosé Fest. De kortingsactie op alle roséwijnen is met een week verlengd t/m donderdag 7 juli 2022. Zet de roséwijnen in je winkelmandje, en gebruik bij het afrekenen de kortingscode: ROSÉ FEST.

Rosé-aanbiedingen Rosé Fest:

Finca Valdemoya, Rosado 2019, Tempranillo, Spanje Rosé Ciel de Loire, AOP Touraine, 2019, Domaine de la Renne, Frankrijk Rosé Mont Caume Marie Thérèse, 2020, Domaine Lou Capelan, Frankrijk Rosé l'Originel, AOP Bandol, 2020, Domaine Lou Capelan, Frankrijk

Rosé Pinotage 2021, Premium Range, Backsberg, Zuid-Afrika

Rosétip: Rosé Pinotage Backsberg (Zuid-Afrika)

De Rosé Pinotage uit de Premium Range van Backsberg was langere periode niet leverbaar. Gelukkig werd er in juni een nieuwe levering uit Zuid-Afrika in het Wijndepot bezorgd. Zoek je een ideale tafelgenoot voor zeevisgerechten, salades of lichte lunches? Bestel  ook deze roséwijn met 12,5% korting.

Kurk of schroefdop, wat vind jij Victor

Kurk of schroefdop, wat vind jij?

Voor een wijngenieter is het misschien verrassend dat de belangrijkste discussie in de wijnwereld niet gaat om de wijn maar om de verpakking. En wel om de afsluiting van de wijnfles. De battle tussen de schroefdop en de good old kurk vindt al jaren plaats. Vanzelfsprekend zijn er uitgesproken voor- en tegenstanders. In Australië en Nieuw-Zeeland hebben ze hun keuze gemaakt: alle flessen worden al jaren van schroefdop voorzien. Ook de meest iconische! Maar in de rest of the world is men er nog niet uit. De battle duurt nog wel even voort. Als we elkaar maar niet te lijf gaan!

Scroll naar boven

Schrijf je in voor de grote Najaarsproeverij!

Kom proeven en genieten van een unieke selectie van bijzondere wijnen. De Najaarsproeverij vindt plaats op donderdag 17 oktober in Cultureel Centrum Landvast in Alblasserdam.

Je bent van harte welkom vanaf 19.00 uur in de Royaalzaal. Hier staan de lekkerste wijnen, bubbles en port voor je klaar.