Uitbreiding assortiment met bijzondere portwijnen

Uitbreiding assortiment met bijzondere portwijnen VictorVinum

Uitbreiding assortiment met bijzondere portwijnen. Vanwege grote belangstelling tijdens de najaarsproeverij heeft VictorVinum zijn assortiment met 6 nieuwe portwijnen uitgebreid. Naast 2 Colheita’s (minimaal 7 jaar gerijpt op vat) zijn de lang-gerijpte witte portwijnen zeer de moeite waard. En het snoepje van de week is zeker de Pink Port.

Bekijk hier het gehele assortiment bijzondere portwijnen >

Pink Port, Vasques de Carvalho Bijzondere Portwijnen VictorVinum White Port 10 Years, Vasques de Carvalho, 50cl. Bijzondere Portwijnen victorvinum White Port Colheita 2014, Vasques de Carvalho Bijzondere Portwijnen VictorVinum

Tawny Colheita 2004, Vasques de Carvalho Bijzondere portwijnen VictorVinum White Port 20 Years, Vasques de Carvalho, 50cl. Bijzondere Portwijnen VictorVinum White Port 30 Years, Vasques de Carvalho, 50cl. Bijzondere Portwijnen VictorVinum


Chardonnay reserva 2019, Castillo Monjardin, Spanje VictorVinum

Ook nieuw: Chardonnay Reserva

Ook nieuw in het wijnassortiment van VictorVinum: de Chardonnay Reserva. Eén jaar gerijpt op nieuw Frans eiken en vier jaar op fles. Met prachtige tonen van zacht geel fruit, vanille, boter en cederhout. Verwennerij!

Chardonnay Reserva 2019, Castillo Monjardin, Spanje (€23,95) >


Experts waarschuwen: Prosecco kan zomaar verdwijnen vanwege klimaatverandering

Voor enkele wijnregio’s is klimaatverandering een blessing in disguise. Denk bijvoorbeeld aan de bloeiende wijnbouw in België en Nederland. Maar de meeste wijngaarden – vooral in Europa – staan onder druk. Een nieuwe studie in het Iscience Journal oordeelt dat de prosecco-oogst in de komende jaren ernstig bedreigd wordt en als fragiel gekenmerkt kan worden. Door extreem weer en erosie van aarde kunnen zomaar wijngaarden ophouden te bestaan. Klimaatverandering vermindert oogsten, niet alleen in de wijnbouw maar ook in de reguliere landbouw.

Bekijk hier het assortiment Bubbles van VictorVinum >


Wijndepot VictorVinum Oud-Alblas

Omleidingsroute naar het Wijndepot in Oud-Alblas

Helaas, er zijn de komende weken wegwerkzaamheden rond het Wijndepot. Hierdoor moet je tot 17.00 uur omrijden vanuit de richting Papendrecht/Alblasserdam. De alternatieve route begint bij de winkel Boerenbond – Pet’s Place aan het Oosteinde, komend vanaf de N481. Vanaf hier rijd je 2,5 kilometer (zo’n 5 minuten) rechtdoor tot aan het Westeinde 18B.

Doordeweeks na 17.00 uur en in het weekend is het Wijndepot wel via de westkant (Veerweg) te bereiken.

Openingstijden Wijndepot
– Vrijdag 1 december: 13.00 – 17.00 uur
– Zaterdag 2 december: 13.00 – 17.00 uur
– Buiten openingstijden: op afspraak (ook ‘s avonds)

Wijndepot VictorVinum
Westeinde 18B, Oud-Alblas
Bekijk locatie op Google Maps

Scroll naar boven

Schrijf je in voor de grote Najaarsproeverij!

Kom proeven en genieten van een unieke selectie van bijzondere wijnen. De Najaarsproeverij vindt plaats op donderdag 17 oktober in Cultureel Centrum Landvast in Alblasserdam.

Je bent van harte welkom vanaf 19.00 uur in de Royaalzaal. Hier staan de lekkerste wijnen, bubbles en port voor je klaar.