Outstanding Barolo! Still tannic, youthful or slow to mature

Outstanding! Still tannic, youthful or slow to mature Barolo DOCG,2018, Terre Sabaude, Italië

Outstanding! Still tannic, youthful or slow to mature. Dit schrijft de Wine Advocate over de Barolo-jaargang 2018. Een typische opleg-wijn dus. Nu kopen en over 3 – 5 jaar openen. Spannend! Wil je meer weten over oplegwijnen? Vraag het!

Bestel ‘Barolo DOCG, 2018, Terre Sabaude, Italië’ >

Veel belangstelling voor de aankomende wijnproeverij

Veel belangstelling voor de Najaarproeverij (25 oktober)

Op 25 oktober vindt de najaarsproeverij van VictorVinum plaats. In de grote Royal zaal van cultureel centrum De Landvast staan zo’n 60 wijnen klaar om geproefd te worden. En je favorieten kan je natuurlijk gelijk bestellen. Zo’n 100 deelnemers hebben zich al ingeschreven. Wees er dus op tijd bij en verzeker je een plaats bij dit unieke evenement.

Klik hier om je aan te melden voor de Najaarsproeverij

WOW portugal World of Wine Porto

WOW!

Al eeuwen worden de port-wijnen opgeslagen in de pakhuizen van Villa Nova de Gaia. Omdat niet alle port-wijnen vandaag meer daar opgeslagen zijn besloot Adrian Bridge – CEO van Fladgate – er een museum te bouwen. WOW! is een experience center van Portugese wijnen, chocolade en meer. Dit complex met restaurants, wijntours en wijnproeverijen is geopend in 2020 en is nu al een toeristenmagneet. Een bucket-list item?

Scroll naar boven