Kom langs in het gloednieuwe wijndepot van VictorVinum!

Wijndepot Victor Vinum Oud-Alblas

Het gloednieuwe wijndepot van VictorVinum in Oud-Alblas is open! Maak hier kennis met het assortiment bijzondere wijnen. In het wijndepot word je geadviseerd over smaakprofielen en bijpassende gerechten.

In het depot organiseert VictorVinum regelmatig kleinschalige wijnproeverijen en masterclasses waar je jouw eigen wijnsmaak leert kennen. Je kunt hier ook je online wijnbestelling afhalen.

Wijndepot Victor Vinum Oud-Alblas

Openingstijden Wijndepot VictorVinum

Wil je een specifieke fles wijn proberen in ons wijndepot? Iedere vrijdag en zaterdag ontkurken we flessen. Kom langs om te proeven, zodat je zeker weet dat je met een passende fles wijn naar huis gaat. De komende weken zijn wij geopend op:

  • Vrijdag: 13.00 – 17.00 uur
  • Zaterdag: 10.00 – 16.00 uur

Het wijndepot is daarnaast ook op afspraak geopend, overdag en ‘s avonds.

Locatie Wijndepot Victor Vinum Google Maps

Locatie Wijndepot VictorVinum

Je vindt het Wijndepot van VictorVinum aan Westeinde 18B in Oud-Alblas. Bekijk hierboven onze locatie op Google Maps. Naast dat we je van harte welkom heten in het wijndepot in Oud-Alblas, bestel je de wijnen ook eenvoudig online. Graag tot ziens in het wijndepot!

Scroll naar boven

Schrijf je in voor de grote Najaarsproeverij!

Kom proeven en genieten van een unieke selectie van bijzondere wijnen. De Najaarsproeverij vindt plaats op donderdag 17 oktober in Cultureel Centrum Landvast in Alblasserdam.

Je bent van harte welkom vanaf 19.00 uur in de Royaalzaal. Hier staan de lekkerste wijnen, bubbles en port voor je klaar.