Verzend- en Retourbeleid van VictorVinum

Bij VictorVinum streven we ernaar om u de beste wijnervaring te bieden, van het moment dat u uw bestelling plaatst tot het moment dat u van uw wijn geniet. Hier vindt u alles wat u moet weten over ons verzend- en retourbeleid.

Verzendbeleid

Levertijden: Wij begrijpen hoe belangrijk het is om uw wijn op tijd te ontvangen. Daarom doen wij ons uiterste best om uw bestelling zo snel mogelijk te verwerken en te verzenden. De geschatte levertijd is 1-3 werkdagen binnen Nederland. Bestellingen die vóór 15:00 uur worden geplaatst, worden doorgaans dezelfde dag nog verzonden.

Verzendkosten: Voor bestellingen binnen Nederland rekenen wij een vast tarief van €9,40 per zending. Bestellingen boven €150,00 worden gratis verzonden. Voor internationale verzendingen variëren de verzendkosten, afhankelijk van het land van bestemming. De exacte kosten worden weergegeven tijdens het afrekenproces.

Verpakking: Uw wijn wordt met de grootste zorg verpakt om ervoor te zorgen dat deze in perfecte staat bij u aankomt. Wij gebruiken stevige en milieuvriendelijke verpakkingsmaterialen die speciaal zijn ontworpen om wijnflessen te beschermen tijdens transport.

Retourbeleid

Tevredenheidsgarantie: Wij hopen dat u tevreden bent met uw aankoop. Mocht u om welke reden dan ook niet volledig tevreden zijn, dan kunt u uw bestelling binnen 14 dagen na ontvangst retourneren.

Retourvoorwaarden:

  • De wijnflessen dienen ongeopend, onbeschadigd en in de originele verpakking te worden geretourneerd.
  • U dient een retouraanvraag in te dienen via onze klantenservice op victor@victorvinum.nl onder vermelding van uw ordernummer en de reden van retour.
  • Zodra wij uw retouraanvraag hebben goedgekeurd, ontvangt u verdere instructies voor het retourneren van uw bestelling.

Retourkosten: De kosten voor het retourneren van de producten zijn voor rekening van de klant, tenzij het een foutieve levering of een defect product betreft. In dat geval vergoeden wij de retourkosten.

Terugbetaling: Na ontvangst en controle van de geretourneerde producten, storten wij het aankoopbedrag binnen 10 werkdagen terug op uw rekening. Wij informeren u per e-mail zodra de terugbetaling is verwerkt.

Klantenservice

Heeft u vragen over ons verzend- en retourbeleid? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice via victor@victorvinum.nl of telefonisch op +31 (0)6 50 68 62 64. Wij staan klaar om u te helpen en zorgen ervoor dat u met een gerust hart van uw wijn kunt genieten.

Dank u voor uw vertrouwen in VictorVinum. Proost op vele heerlijke wijnmomenten!

 

Scroll naar boven

Schrijf je in voor de grote Najaarsproeverij!

Kom proeven en genieten van een unieke selectie van bijzondere wijnen. De Najaarsproeverij vindt plaats op donderdag 17 oktober in Cultureel Centrum Landvast in Alblasserdam.

Je bent van harte welkom vanaf 19.00 uur in de Royaalzaal. Hier staan de lekkerste wijnen, bubbles en port voor je klaar.